lunes, 16 de julio de 2012

TRANSFORMACIO

Com una oruga que es transforma en papallona, les alumnes de dansa oriental ens desprenem del nostre hàbit quotidià.
Ens vestim amb robes de colors i guirnaldes de monedes que decoren els nostres cossos rígids per les càrregues del nostre dia a dia.

Un cop dins la sala, formem un cercle per estirar braços i cames. L’estrés acumulat en les figures s’esvaeix en les paraules que compartim i s’endú l’aire.
Poc a poc, l’energia femenina presideix la sala. 

Cada moviment ens embolcalla cap al nostre món interior. Lentament, sentim com els cossos es transformen, adquirint una nova elasticitat que creiem perduda en algun racó de la infància. Just en el moment que agafem els vels de dansa , ens creixen unes ales invisibles que ens transporten a l’altra banda del mirall de la sala.
Les nostres improvisades ales de colors revelen l’ànsia de volar damunt la música de les mil i una nits. I tot just, d’una revolada, el mirall reflexa les nenes que un dia varem ser. Ens somriuen juganeres i divertides convidant-nos a tornar a ballar un cop més.
La transformació ha estat completada. Ja no som ni la metgessa, ni l’administrativa, ni la mare, ni la mestra, ni la depenenta, ni la filla. Simplement som.
Per uns instants, la dansa ens connecta amb la vida i aprenem a volar, a deixar-nos anar emparades en la confraternitat d’una afició que compartim. I per damunt de tot, a aprendre a estimar-nos per estimar.

En aquest dia tant especial, volem compartir amb tots vosaltres la nostra particular transformació. No us espanteu si sentiu un formigeig en les vostres esquenes. Són les ales invisibles que creixen en les esquenes de tots els aquí presents. Tots som sers de llum que aprenem que, per construir un món millor, només cal posar la intenció adequada.

Benvinguts al món màgic de la dansa oriental.

2 comentarios:

Lakshmi dijo...

És preciós. Reflexa perfectament el sentiment de les classes de dansa oriental al Centre de Yoga. El dia que el vas llegir es van despertar moltes emocions. gràcies Zubel

ZuBeL dijo...

Gràcies a tu que fas que ens despertis tantes emocions a totes amb la dansa terapèutica