lunes, 22 de julio de 2013

Escrit pel festival solidari 2013

És juganera i capriciosa….Apareix quan menys t’ho esperes i quan l’esperes es fa de pregar. Li agrada jugar a fet i amagar: es mostra en els somriures dels nadons, en les postes de sol, en els destells d’una foguera… Però,  de cop i volta, ja no hi és…És desvaeix de la maneta de la seva germana il·lusió, que també és entremaliada.
Quan fa acte de presència,  treu la seva vareta màgica per sotmetre’ns sota el seu encanteri  i restem embadalits en un estat hipnòtic. Sentim el redoblar del tambor del nostre cor, anunciant a viva veu que en breu comença la funció.  S’apaguen els llums, els mòbils, les preocupacions…El món es detè per estirar la catifa a l’estrella de l’espectacle que és...LA MÀGIA DEL MOMENT.
La seva aparició estelar s’enmarca en un escenari de fantasia, amb pinzellades  de desitjos que estan a punt de complir-se. Les nostres emocions reprimides esclaten en mil bocins, deixant al decobert les nostres ànimes de la infància, juganeres i capricioses com la màgia que ens envolta.
I vet aquí que aquest conte no ha acabat.  Fa pocs instants que la màgia del moment ha anunciat pel wats up que arriba, que apaguem els llums, els mòbils, les preocupacions….Cada instant d’aquest espectacle resta impregnat dels desitjos que volem que es compleixin… I està ben decidida a no decepcionar-nos!

Ha arribat amb força i ben maquillada, vestida amb robes d’orient i ritmes exòtics, amb moltes reflexions per compartir i especialment amb ganes d’ajudar. Aquesta tarda, la màgia del moment s’envolcalla de música i balla per tots nosaltres que, amb la nostra presència, la fem ben viva en aquest precís moment.

No hay comentarios: